2021.01.19. 1:01


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX lakatcsavar M5 x 60 mm rozsdamentes acél részmenet 50 darab

Cikkszám 3541802

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kapupántcsavarok

Termékleírás

Cikkszám 3541802

Az M5 x 60 mm méretű LUX-TOOLS lakatcsavar olyan nagyobb szerkezeteknél használható, amelyeknek nagyobb terheléseket kell kibírniuk. A lakatcsavar különlegesség a csavarfej alatti négylapú rész. Ez az anya meghúzásakor rögzül, így biztosítja a csavart. Kívülről nem lehet egyszerűen kioldani. Így különösen ellenálló kötés hozható létre. A részmenet magas nyomást hoz létre az összekötendő elemek között, és szorosan egymásra húzza őket.

A lakatcsavar rozsdamentes acélból készült, ennek köszönhetően korrózióálló. Optimálisan használható kültéren vagy nedves helyiségekben. A csavar lapos gömbfeje nem rendelkezik szerszámokhoz használható felvevővel. Kizárólag anyával ellenhúzva rögzíthető. Megakadályozza, hogy külső behatás érje a csavart. Ezért ez a csavartípus zárak vagy reteszek rögzítésére is alkalmas. A csomag 50 darabot tartalmaz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Terméktípus:Kapupántcsavarok
Fej:Laposfej
Anyag:Nemesacél (A2)
Menetfajta:Részben menetes
A csomagolás tartalma:50 Darab
A csomagolás tartalma:480 g
Átmérő:5 mm
Hossz:60 mm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:483 g

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére