Akciós termék karnisrúd kunkorodó 120 cm 16 mm fekete

Cikkszám 1599927

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Karnisok és huzalos függönysínek

Termékleírás

Cikkszám 1599927

A végzárók és függönykarikák strapabíró műanyagból, a tartók és maga a karnisrúd fémből készültek. Karnisgarnitúráinkat a megfelelő darabszámú függönykarikával szállítjuk. Ehhez tíz centiméterenként egy függönykarikával számolunk. A 70 cm és 120 cm között kihúzható karnisrudakat 12 függönykarikával szállítjuk. Tehát elegendő függönykarika áll rendelkezésére a függönyhöz. A szükséges akasztókat külön kell megrendelni. A 130 és 240 cm közötti karnisrudak három tartóval rendelkeznek, amelyek gondoskodnak a stabilitásról. 

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Karnisgarnitúra
Átmérő:16 mm
Anyag:Fém, műanyag
Szín:Fekete
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:378 g

Kérjük vegye figyelembe, hogy a kép eltérhet az eredeti terméktől.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére