2020.10.21. 3:50


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Compo Bio sárga rovarfogó tábla 7 db

Cikkszám 2292589

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kártevők elleni biológiai védekezés

Termékleírás

Cikkszám 2292589

A Compo Bio sárga rovarfogó tábla ragasztóanyaggal ellátott csapda, amely óvja a dísznövényeket és zöldségeket a szárnyas rovarok, pl. molytetű, árnyékszúnyog, aknázólegyek, szárnyas levéltetvek, színkabócák, tripszek, rhododendron-kabócák fertőzésétől. A befogás a speciális sárga színtónus miatt biztos. Alkalmas házban, télikertben és melegházban történő használathoz. A ragasztóanyag nem csepeg, ragadóképességét sokáig megtartja. Rovarirtószer-mentes.
Alkalmazási időszak: egész évben.

Felhasználás:
A kártevő rovarokat a tábla sárga színe vonzza, és hozzáragadnak a speciális ragasztóanyaghoz. Így a növények fertőzöttsége jelentősen kisebb lesz. A sárga táblákat egyszerűen kötözőhuzallal kell a növények közelében rögzíteni. Egy sárga tábla 1 m felülethez, ill. 1 m ablakpárkányhoz elegendő.
A táblákat lehetőleg korán, az átültetéssel, vagy beültetéssel egy időben kell kihelyezni. Rögzítse a huzalt a táblára, fogja meg a táblát a nem ragasztós helyen, majd húzza le a védőfóliát. Egyenletesen ossza el a növények között, a táblákat mindig a növények magasságában akassza fel. Alacsony növekedésű növények esetén a táblát fapálcikával szúrja a cserépbe. Molytetűvel történt fertőzés esetén a növényeket időnként óvatosan ütögesse meg, hogy a kártevők felreppenjenek. A sárga táblát lehetőleg úgy kell elhelyezni, hogy levelekhez ne ragadjon hozzá. Ha a tábla megtelik kártevőkkel, cserélje le. Erős fertőzöttség esetén a növényfajtától függően szükség lehet Compo Schädlings-frei szerrel történő permetezésre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Felhasználási terület:Beltér/lakótér
bio:Igen
Kivitel:Felhasználásra kész
Biogazdálkodásra alkalmas:Igen
Anyagforma:Egyéb anyagformák
Csomagolási mód:karton
Felhasználási csoport:Növénykártevők
Felhasználási mód:Felhordani
Hatásmód:biológiai
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:150 g
Magasság:25,3 cm
Szélesség:11,2 cm
Mélység:2,2 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére