2020.09.22. 23:37


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Happy People kempinglámpa 18 LED-del ventilátorral

Cikkszám 4192779
  • 18 LED-del
  • Ventilátorral
Termékinformáció
7 099 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

kevesebb mint 3 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4192779

A Happy People kempinglámpa ventilátorral van felszerelve. A lámpa 18 LED-del rendelkezik. A ventilátor 4200 ford./perc fordulatszámmal forog.
Fontos! A tölthető elemeket a töltés előtt távolítsa el a termékből! A tölthető elemek csak felnőtt felügyelete mellett cserélhetők! A nem tölthető elemeket tilos tölteni. Ne töltsön egyszerre különböző fajtájú elemeket vagy új és használt elemeket. Csak ajánlott vagy a korábbival egyező típusú elemeket használjon. A pólusok megfelelő megválasztásával helyezze be az elemeket (ügyeljen a + és - pólusra). A lemerült elemeket távolítsa el a termékből. A pólusokat nem szabad rövidre zárni. Ha hosszabb ideig nem használja a terméket, az összes elemet vegye ki belőle. A használt készülékeket, illetve elemeket ne dobja a háztartási hulladékba. Használja a kijelölt gyűjtőhelyeket vagy speciális hulladékgyűjtőket. Ártalmatlanítási utasítás: Csak lemerült elemeket dobjon a kereskedőknél vagy a kommunális szolgáltatónál elhelyezett gyűjtődobozokba.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Lámpák
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:958 g
Magasság:17,0 cm
Szélesség:20,0 cm
Mélység:17,0 cm

További részletek

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére