2021.02.27. 7:35


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Globel Lean-To 58 fém falhoz támaszkodó szerszámos ház ezüstmetál Sz x Mé: 155 c

Cikkszám 4371555
  • Modern lemezes kialakítás finom bordákkal a nagy fokú merevséghez
  • A lemezbe préselt szellőző - nincs plusz műanyag
  • Teljes egészében tűzihorganyzott
  • Beégetett lakkozás gondoskodik a hosszú idejű színtartásról, valamint a rozsda és karcolások elleni
Termékinformáció
 
194 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4371555

A "LeanTo" prémium falhoz támaszkodó szerszámos ház kicsi alapterületével a kisebb kertekben vagy akár előkertekben is könnyedén elfér. 2 m feletti belmagassággal és 1,78 m-es ajtómagassággal rendelkezik, és a félnyeregtetőnek köszönhetően a teljes belső térben egyforma magasságot kínál. A félnyeregtető viszonylag meredek dőlése gondoskodik az eső és a hő lefolyásáról. A széles lengőajtókon keresztül könnyedén beléphet a házba, ráadásul ezek a belső térben helyet is takarítanak meg, mivel kifelé nyílnak.

Prémium minőség
A Globel szerszámos házakat kiváló minőségű kidolgozás jellemzi: az acéllemez mindig teljes egészében tűzihorganyzott, és a finoman bordázott paneles kialakításnak, valamint a belülről megerősített sarkoknak köszönhetően fokozott stabilitás jellemzi. A belső térben nincsenek hegyes csavarok, mert ezek egy négyszögletes profilba vannak csavarozva - a hagyományos fém szerszámos házak rendszerint L alakú profilokat alkalmaznak. Az acél alap gyártását követően a festéket egy 4 lépéses eljárás során beégetik és nemesítik. Ennek köszönhetően a felület ellenálló a rozsdával és karcolásokkal szemben. A gyártás során a lehető legnagyobb mértékben mellőzték a műanyagból készült apró alkatrészek használatát. Így például a tetőben található szellőzést préselt szellőzőnyílásokkal oldották meg.

A termék részletei és változatok
A LeanTo 2,39 és 3,75 m között két méretben és két színben kapható. A prémium szerszámtároló építőkészletként, padló nélkül kerül kiszállításra, és a ház falához kell rögzíteni.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:58,3 kg
Magasság:2,03 m
Szélesség:155,0 cm
Mélység:2,42 m

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére