2020.10.24. 4:46


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

CMI tavi iszapszivattyú 1600 W 30 l

Cikkszám 4160222

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kerti tavak ápolása & gondozása

Termékleírás

Cikkszám 4160222

A CMI tavi iszapszivattyú kis tavak és medencék tisztítására, valamint iszap és lerakodások eltávolítására alkalmas. A készülék emellett szárazszívóként is használható. Teljesítménye 1600 W, 30 literes gyűjtőtartálya rozsdamentes acélból készült. A szívótömlő hosszúsága 4 m, a lefolyótömlőé a gyűjtőtartály és az ürítő között 1,5 m. Vízlevezetésnél külön lefolyó-szűrőzsák tartja vissza a szennyet. A szívótömlőre négy darab, egyenként 45 cm hosszú szívócső csatlakoztatható. Két szívócső a felszívott közeg ellenőrzésére szolgál. A maximális szívási mélység 2 m. Az első fokozaton a készülék tavi iszapszivattyúként működik, a készülék kb. 30 perc után lekapcsol. A víz egy levezetőtömlő segítségével kerül elvezetésre. A beépített időzítő ezt követően újra bekapcsolja a készüléket. Szárazszívóként, 2. fokozatban megszakítás nélkül működik.

Tartalom
4 darab 45 cm hosszú szívőcső
1 darab 4 m hosszú szívótömlő
1 darab 1,5 m hosszú levezetőtömlő
1 darab univerzális fuga- és algafúvóka
2 darab papírszűrő (szárazszívó)
2 darab szivacsszűrő (nedves szívás)
1 darab lefolyó-szűrőzsák

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Iszapszívó
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:7,6 kg
Magasság:58,2 cm
Szélesség:35,5 cm
Mélység:37,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére