2021.01.28. 9:35


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Heissner tószkimmer készlet szivattyúval

Cikkszám 2803583

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kerti tavak ápolása & gondozása

Termékleírás

Cikkszám 2803583

A tiszta víz különösen fontos tényező minden tókedvelő számára. A víz felszínén lévő kisebb és nagyobb szennyeződések gyorsan és tartósan megszüntethetők a 2800 l/h, 0,00078 köbméter/s teljesítményű, szivattyús Heissner tószkimmer készlet segítségével. Ilyen jellegű szennyeződések lehetnek tavasszal a virágporok, illetve ősszel a lehulló falevelek. A levelek, pollenek és fűfélék által okozott tartós felületi szennyeződés hosszú távon a tó bepiszkolódását eredményezi, mert a részecskék lesüllyednek a tó fenekére. Kezelése egyszerű: a tóba behelyezni - bekapcsolni - kész! A tószkimmer készlet integrált szivattyút és úszó szűrőegységet is tartalmazó teljes készlet, melynek köszönhetően a vízállástól teljesen függetlenül használható. A készlet valamennyi, legfeljebb 25 négyzetméter felszínű tóhoz alkamas.

- Szállítóteljesítmény: 2800 l/h
- A szivattyú teljesítménye: 45 W
- Üzemi feszültség: 230 V

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Tartozékok
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:2,38 kg
Magasság:24,0 cm
Szélesség:30,0 cm
Mélység:27,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére