Gardena 15 roll-up automatic fali tömlődoboz

Cikkszám 3417920

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kerti tömlőskocsik

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3417920

A Gardena Comfort 15 roll-up automatic fali tömlődoboz különösen egyszerűvé és kényelmessé teszi az öntözést. A tömlődoboz elvégzi Ön helyett a feltekerést.
A praktikus tömlődoboz a falra szerelhető és 180°-ban elforgatható. A tömlő kényelmesen és alacsony erőkifejtéssel húzható ki, és rövid távolságonként, 50 cm-enkét rögzíthető.
A 13 mm-es (1/2") tömlőátmérővel rendelkező minőségi tömlő nagy vízátfolyásról és az esőztető optimális üzemeltetéséről gondoskodik. A tömlő rövid meghúzására kiold a rögzítés, és az automatikus feltekerésnek köszönhetően a tömlő lehajolás és kurblizás nélkül tekerhető fel. Kezei tiszták maradnak.
Egy beépített, tökéletesen a tömlőhosszhoz illő acélrugó gondoskodik az egyenletes, erős visszahúzásról. A beépített tömlővezetés megakadályozza a tömlő megtörését vagy csomózódását. A tömlődoboz használata után a csatlakozótömlő egyszerűen az utáncsepegés-gátlóra helyezhető, amely megakadályozza, hogy víz folyjon ki a tömlőből.
További extra: A fali tartón elérhető közelségben tárolhatja a szórófejeket, zuhanyfejeket és mosókeféket.
Télen könnyedén, az ergonomikus kialakítású markolatnál fogva vegye ki a dobozt a fali tartóból, és fagytól védett helyen tárolja.
A tömlődoboz már teljesen fel van szerelve egy 15 méter hosszú minőségi tömlővel, egy 2 méter hosszú csatlakozótömlővel, egy fokozatmentesen állítható szórófejjel és az összes szükséges eredeti Gardena rendszerelemmel: három csapelemmel, egy tömlőidommal és egy vízmegállítóval.
A csomagban található fali tartó, valamint a csavarok és dübelek segítségével gyerekjáték a felszerelés.
Az öntözés ilyen kényelmes is lehet - bízza magát a Comfort 5 roll-up automatic fali tömlődoboz segítségére.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Tömlődobozok
Anyag:Műanyag
Tömlővel:Igen
Szórófejjel/ locsolópisztollyal:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:6,5 kg

Útmutatók

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére