2020.10.22. 0:14


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Légkondicionáló berendezés KGM 7000-70 EEC: A

Cikkszám 4168530

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Klímaberendezések

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 4168530

A nagy teljesítményű KGM 7000-70 légkondicionáló berendezés ideális klímát teremt a helyiségekben a forró nyári napokon. Az Ön igényeinek megfelelően szabályozza a hőmérsékletet és a páratartalmat, és trópusi külső hőmérsékletek mellett is állandó értékeken tartja a belső hőmérsékletet. Lehűti a helyiség levegőjét és eltávolítja a légnedvességet. A ventiláció egyenletes és kellemes levegőeloszlást teremt a helyiségben. A távirányítóval a fotelből. kényelmesen szabályozhatja a 3 az 1-ben készüléket. A klímaberendezés teljesítménye 2100 W, és két teljesítményfokozattal rendelkezik. Az alkalmazandó hűtőközeg R290.

Kellemes levegőkeringetés megbízható minőségben
A légkondicionáló berendezést maximum 45 m térfogatú, illetve 10-16 m alapterületű helyiséghez méretezték. Felszerelték egy beépített, 24 órás időkapcsolóval, így a készülék automatikusan elindítható és leállítható. A kompakt légkondicionáló berendezés mozgatható, így áthelyezhető a helyiségben. Egyszerű fehér színével és minimalista külsejével harmonikusan illeszkedik minden környezetbe. A távirányítóhoz szükséges CR2025 elem külön kapható.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Mobil klímaberendezés
Szoba alapterülete:16 m²
Fűtési funkció:Nem
Távirányítóval:Igen
Energiahatékonysági osztály:A
Maximális hűtőteljesítmény:2 100 W
Maximális zajszint:64 dB (A)
Időzítő:Igen
Ventiláció:Igen
Levegőtisztítás:Nem
levegő párátlanítás:Igen
Hűtéstechnológia:Levegő-levegő technológia*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:22,0 kg
Magasság:68,0 cm
Szélesség:33,0 cm
Mélység:28,0 cm

Adatlapok

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére