2020.08.12. 8:16


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Szerszámtároló Rügen 2 fedett gépkocsibeállóhoz bangkirai színűre lazúrozott

Cikkszám 4137154
  • Különösen tágas
  • Stabil szerkezet
  • Szerelőanyaggal és összeszerelési útmutatóval
Termékinformáció
 
459 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 4137154

A Usedom 2 fedett gépkocsibeálló különösen tágas. Lazúrozott fenyőfából készült, amely az időjárás hatásaival és korhadással szembeni természetes ellenálló képességének köszönhetően különösen alkalmas anyag. A fedett gépkocsibeállóhoz tartozó szerszámtároló stabil keretfákból és fedőprofilokból áll. A szerelőkészlet tartalmaz minden szerelőanyagot, valamint egy részletes összeszerelési útmutatót.
Méretek: 204 cm x 558 cm x 188 cmKérjük, hogy vásárlás előtt érdeklődjön az illetékes hatóságoknál, hogy melyik hóterhelési zónába tartozik az a település, ahol a fedett gépkocsibeállót fel akarja állítani. A termék csak a szerszámtárolót tartalmazza, a gépkocsibeállót külön kell megvásárolni hozzá.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Tárolóhelyiség
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:678,0 kg
Magasság:188,0 cm
Szélesség:5,58 m
Mélység:2,04 m

Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak.

Fontos: Házhozszállítás esetén (melynek feltétele a szabad járdaszegély) a szállítást lehetőség szerint egy 38 tonnás tehergépkocsival kell megoldani.

Kérjük, tájékozódjon az illetékes hatóságnál, hogy szükséges-e építési engedély, vagy figyelembe kell-e venni bizonyos hóterhelést.

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére