2021.01.23. 11:31


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

OBI költöztető doboz M 30 kg 61 l 52 cm x 35 cm x 33 cm

Cikkszám 4415501
  • A kétrétegű hullámkarton optimális védelemről és biztonságos szállításról gondoskodik
  • A lyukasztott fülek révén kényelmesen kezelhető
  • Nagy tárolóhely az 61 l-es térfogatnak és a 30 kg-os teherbírásnak köszönhetően
  • Nyomtatott feliratozható mezők és ki
Termékinformáció
 
799 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4415501

A 30 kg-os, 61 l-es OBI M-es költöztető doboz mindenféle tárgy szállítására alkalmas, így ideáli segítség a költözésnél.

Erős anyag a biztonságos szállításhoz

A kétrétegű hullámkarton hatékony védelmet nyújt a költöztetett és szállított tárgyak számára. A doboz egyszerre erős és könnyű (900 g), és ezzel biztonságos és kényelmes szállítást tesz lehetővé. A doboz a lyukasztott füleknél fogva szállítható. Erős aljának köszönhetően a tartalom egyenletes eloszlása esetén 30 kg-os teherbírással rendelkezik. Térfogata 61 l, ezáltal sok tárolóhelyet kínál az edények, könyvek vagy egyéb lakberendezési tárgyak számára.

Feliratozó mezők a rendszerezett költözködéshez

A rövid útmutató segítségével a szállítódoboz néhány percen belül használatra kész állapotba hozható. A nagy, nyomtatott feliratozható mezők és a kipipálható mezők segítenek a költözés megszervezésében. Minden segítő a doboz felesleges nyitogatása nélkül láthatja, hogy mi van a dobozban, és így a megfelelő helyre teheti azt. A költözéshez használható erős segédeszköz 100%-ban megújuló nyersanyagokból készült, ezáltal teljes egészében újrahasznosítható.

Hasonló termékek

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére