2020.10.26. 4:45


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX keményfém körfűrészlap 185 mm 40 fog 30 mm-es furat

Cikkszám 4049029
  • Puha, kemény és egzotikus faanyag hossz- és keresztirányú vágásához
  • A fogak formája: pozitív, előre irányuló
  • Keményfém az ellenálló anyagokhoz
Termékinformáció
 
9 399 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4049029

A 185 mm átmérőjű LUX-TOOLS keményfém körfűrészlap a szokványos kézi fűrészek mindegyikéhez használható, és gondoskodik a puha-, kemény- és egzotikus fák erezettel párhuzamos és arra merőleges, tiszta vágásáról. Segítségével a forgácslapok, a furnér lemezek, a bútorlapok, a gipszkaron és tömörfa lapok, lemezek egyaránt megmunkálhatók. A fűrészlapot az otthoni barkácsmesterek és a hivatásos szakemberek, iparosok egyaránt használhatják. A 40 darab pozitív, előre irányuló fog a munkadarabon történő kényelmes, erőtakarékos adagolású munkavégzést biztosít. A fogak helyzetének köszönhetően a fűrészlap közvetlenül behatol az anyagba, és igen jó vágásminőségű, maximális erőátvitelt tesz lehetővé.

A hosszú távú használat és a pontos eredmény elérése érdekében optimalizált
A keményfém körfűrészlap legkiválóbb minőségű anyagának és precíz megmunkálásának, kidolgozásának köszönhető hosszú élettartamával tűnik ki. A fogak vágási felülete szükség esetén újraélezhető, ami növeli a lap felhasználhatóságának időtartamát és csökkenti a csere szükségességét. Az alkalmazott keményfém a pontos eredmény ellenálló anyagokban történő eléréséhez is megfelelő szilárdságot biztosít. Ebben az esetben egy cserélhető alkatrész - amely egyben kopó alkatrész is - használható, amely szabványosított standard méreteivel segíti Önt a barkácsolásban. A legkülönbözőbb gyártók által készített, 30 mm-es rögzítővel rendelkező körfűrészekhez használható.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmas a következőkre:Fa
Átmérő:185 mm
Hosszúság:185 mm
Anyag:Keményfém
Tartalom:1 Darab
Forma:Kerek
Fog:40 Darab
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:350 g
Magasság:18,5 cm
Szélesség:18,5 cm
Mélység:1 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére