Házi kövirózsa, cserépátmérő: kb. 13 cm, Sempervivum

Cikkszám 3942158

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kövirózsa (Sempervivum)

Termékleírás

Cikkszám 3942158

A házi kövirózsa (Sempervivum) tetszetős virágai júniustól júliusig jelennek meg, fajtától függően különböző színekben. Az áteresztő talajt és a kert napos helyeit tökéletesen meghálálja. Téli védelemként használt öreg lomb segítségével a házi kövirózsa gond nélkül átvészeli a fagyokat. A levélpárnás, rozettaszerű, örökzöld évelő növény kb. 15 cm-es magasságával mindig tökéletesen mutat.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére