2021.02.27. 12:55


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena kombinált rendszer, kerti fűrész, 325 mm fűrészlap

Cikkszám 2150142

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kombirendszerek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 2150142

325 mm méretű fűrészlapjával a Gardena kombinált rendszerébe tartozó kerti fűrész rugalmasan használható - a konkrét alkalmazási esettől függően. A fogantyú emellett jól kézhez áll és megkönnyíti a munkavégzést.
Praktikus: A fogantyú egyetlen fordulattal leszerelhető és a kerti fűrész meghosszabbítható egy, a kombinált rendszerbe tartozó nyéllel - biztosítva kényelmes munkavégzést akár 5 m magasságig.
A biztos vágáshoz a Gardena kombinált rendszerébe tartozó kerti fűrész edzett anyagú foghegyekkel rendelkezik és speciális bevonat védi azt a rozsdásodás ellen.
A kerti fűrész húzó mozgásoknál sem csúszik ki a kézből és az Akasztó karikán kívül rendelkezik vágásvédővel is, úgy hogy biztonságosan elhelyezhető a tárolóhelyen.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Maximális megmunkálási méret:32,5 cm
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:300 g

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére