CMI C-KPS-1500/50 A kompresszor

Cikkszám 3336088

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kompresszorok

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3336088

A CMI C-KPS-1500/50 A kompresszor az alkalmazási lehetőségek széles választékát nyújtja a barkácsmesterek számára, és az erőteljes teljesítményt nagyfokú mobilitással ötvözi. A szabályozott munkanyomás nyomáscsökkentővel szabályozott, és egy nyomásmérőn jelenik meg. A tartálynyomás kijelzése egy kiegészítő nyomásmérőn történik. Ezenkívül a kompresszor 2850 ford/perc üresjárati fordulatszámot ér el. A szabályozható üzemi nyomás 8 bar. A percenkénti átfolyási mennyiség 206 l/perc. A tartály kapacitása maximum 50 l.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:32,0 kg
Magasság:77,0 cm
Szélesség:33,0 cm
Mélység:74,0 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére