2020.08.11. 5:07


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

BOSCH PTC 640 csempevágó

Cikkszám 3579802

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kőműves-, csempéző - és burkolószerszámok

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3579802

A BOSCH PTC 640 csempevágóval akár 640 mm-es csempék is egyszerűen, gyorsan és pontosan vághatók. A csempe könnyed bekarcolása és törése egyetlen műveletben elvégezhető. Ezenkívül egy titánbevonatú, nagyon nagy élettartamú vágókerékkel rendelkezik a csempék kényelmes bekarcolásához, valamint biztonságos rögzítéssel a csempe pontos bekarcolásához és töréséhez. Ugyancsak van egy támasztékszélesítője nagyméretű csempék kényelmes és nagy pontosságú vágásához, keskenyebb csempecsíkok vágása esetén is. A precíz átlós vágásokat biztosító stabil 45 fokos szögvágó, valamint a kis súly és a csempevágó egyszerű és biztonságos szállítását lehetővé tevő kényelmes fogantyúk szintén meggyőző érvként szolgálnak e készülék mellett.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Csempevágó
Alkalmazási terület:Hidegburkolatok
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:9,1 kg
Magasság:28,3 cm
Szélesség:102,4 cm
Mélység:31,5 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére