LUX Classic vezetősablon vágáshoz 30 cm

Cikkszám 3561644

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kőműves-, csempéző - és burkolószerszámok

Termékleírás

Cikkszám 3561644

A LUX-TOOLS Classic vezetősablon térkövek pontos vágásához használható. 90°-os szögű vázzal rendelkezik, amelynek segítségével a munkadarab pontosan megmunkálható. A sarok fölé helyezve a derékszögű vezetősablon segít a kézifűrész vezetésében. A kőműves segédeszközt erős minőség jellemzi, amely otthoni építési munkákhoz ajánlott. Azért, hogy a 30 cm magas vezetősablon ne tudjon elcsúszni, tartósan össze van hegesztve a vázzal, amely biztos tartást garantál. Az összekötőrudak egyúttal markolatként is szolgálnak. A szerszám rozsdamentes acélból készült.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Egyéb
Alkalmazási terület:Kőművesmunkák
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,28 kg
Magasság:23,9 cm
Szélesség:29,5 cm
Mélység:29,7 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére