Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Wolfcraft PRO ajtótok-szerelőkészlet

Cikkszám 4216420

  • Teljes készlet egy ajtótok beszereléséhez
  • Minden 600 mm és 1000 mm közötti szélességgel rendelkező ajtóhoz
  • A készlettel néhány lépésben elvégezhető az ajtótok beszerelése és beigazítása
  • Tökéletesen támasztja az ajtót a purhabbal való kitöltésnél
Termékinformáció
36 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

csak kevesebb mint 3 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 4216420

A Wolfcraft PRO ajtótok-szerelőkészlet az ajtótok néhány lépésben elvégezhető beszerelését és beigazítását teszi lehetővé. A Wolfcraft ezen készlete a munkafolyamat végéig megtervezett megoldás. Minden szükséges szorítót és segédeszközt tartalmaz az ajtószereléshez. A készlet megspórolja az asztalos alkalmazását, és még a gyakorlatlan laikusok is profihoz illő eredményt érhetnek el. A szerelési segédeszközök minden hagyományos külső ajtólapmérethez alkalmasak: 610/735/860/985 mm.

PRO ajtótok-szerelőkészlet
A PRO szerelőkészlet minden egyes munkalépést megkönnyít, és még a gyakorlatlan barkácsmesterek számára is lehetővé teszi az ajtók sikeres és pontos beszerelését. A PRO szerelőkészlet minden szükséges szorítót és segédeszközt tartalmaz az ajtószereléshez: két Pro ajtótoktámaszt, két ajtótok-beállító pillanatszorítót, négy kiegyenlítő alátétet és egy részletes használati útmutatót. Így az ajtótok felállítása és szállítása gyerekjáték lesz, és mindössze néhány lépésben elvégezhető a pontos függőleges és vízszintes beigazítást, valamint a rögzítés.

Az ajtótoktámaszok a szállítás során védik a felszerelt tokot. Ezek segítenek abban is, hogy a falban biztosan és gyorsan végezhesse el a beigazítást. Ráadásul ezek a támaszok tökéletesen támasztják meg a szerkezetet a purhabozás során. A beigazító szorítókkal végzett állítás gyorsabban, egyszerűbben és pontosabban megy, mint fa alátétekkel vagy ékekkel.

Véd, támaszt és időt spórol
Az ajtótok az összeszerelést követően rendszerint a földön fekszik. A szerkezet megfelelő segédeszközök nélkül végzett felállítása és mozgatása mindig kockázatos az érzékeny sarokillesztések miatt. A Wolfcraft szerelőtámaszoknak köszönhetően többé nem kell emiatt aggódnia. Az ajtótok biztonságosan stabilizálva lesz, és balesetmentesen szállítható. A szerelőtámaszok pontosan az ajtótok belső méretére állíthatók be. Ezeket a felső zárólapnál, valamint az alsó zsanérnál kell a tokra rögzíteni. Vezesse a horonyba a szorítólemezeket, és az excenteres karral szorítsa be őket. A támaszok és az ajtókeret most egy szilárd egységet alkotnak. Ezt biztonságosan és stabilan állíthatja fel és helyezheti az ajtónyílásba. A támaszok nem tudnak kiesni. A tokot vízmérték és a négy kiegyenlítő alátét segítségével állítsa vízszintesre.

Minden tökéletesen függőleges
Az ajtótok tökéletes függőleges beállítását néhány percen belül, pontosan elvégezheti a készletbe található két beigazító szorítóval. Ehhez a bal és jobb felső részen rögzítse a szorítókat a keret sarkába. Ehhez vezesse be a kicsi szorítólemezeket a horonyba, és az excenteres karral szorítsa be őket. A beigazító pillanatszorítót az ergonomikus csavaros markolattal kényelmesen feszítheti meg és lazíthatja meg, míg a keret optimálisan nem helyezkedik el. Az ajtó ekkor a szerelőtámaszokkal összesen hat helyen, tökéletesen igazítható a falhoz és az ajtókeret belső oldalaihoz. Ez gyakorlás nélkül is nagyon gyorsan és pontosan megy. Miután minden optimálisan beigazított, megfelelően támassza meg az ajtókeretet, és igazítsa párhuzamosra. Ekkor végezze el a fal mellett a purhabos kitöltést. Utolsó lépésként rögzítse a takarókeretet.

A csomag tartalma
- 2 Pro ajtótoktámasz
- 2 Pro ajtótok-beállító pillanatszorító
- 4 kiegyenlítő alátét
Használati útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,59 kg
Magasság:7,0 cm
Szélesség:77,0 cm
Mélység:33,5 cm

Lefoglalom és átveszem az én áruházamban

Rendelés helyett a kívánt termékeket online, díjmentesen le is foglalhatja és mindössze 4 óra múlva, de legkésőbb a következő nyitvatartási napon átveheti OBI áruházában.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére