2020.09.25. 12:22


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Komposztáló tűzihorganyzott fémből, 4 részes

Cikkszám 3566312

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kopsztáló

Termékleírás

Cikkszám 3566312

A horganyzott fém komposztáló ideális segítőtárs a kerti hulladékokhoz, komposzthoz és egyebekhez. A komposzthalomnak bizonyos mértékű melegre, levegőre és nedvességre van szüksége. A rácsos szerkezet segíti a levegő keringését és a természetes nedvesítést. Így a komposzt nem lesz sem túl száraz, sem túl nedves. Ha a túl meleg időjárás miatt mégis túl száraz lenne a komposzt, a rácsnak köszönhetően könnyedén öntözhető.

A dugaszolható csatlakozórendszer számos előnyt kínál
A komposztáló négy oldalrészből áll, és a dugaszolható rendszernek köszönhetően könnyen összeépíthető. Ezenkívül az egyik oldalfal nyitásával könnyen ki is vehető a kész komposzt. A rácsos komposztáló tetszés szerint tovább bővíthető (külön kapható elemekkel), és a komposztáló akár kisállatkifutóvá is átalakítható. A komposztáló tűzihorganyzott fémből készült. Ez kiváló védelmet nyújt a rozsdával szemben, ezáltal a komposztáló időjárásálló, és rendkívül hosszú élettartam jellemzi.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:15,3 kg
Magasság:80,0 cm
Szélesség:100,0 cm
Mélység:100,0 cm

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére