Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Vitavia Tami komposztáló gránit-fekete 99 cm x 99 cm x 87 cm

Cikkszám 4530762

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kopsztáló

Termékleírás

Cikkszám 4530762

A Vitavia Tami komposztálónak köszönhetően a hobbikertészeknek már nem kell elszállítaniuk a gyomokat és növényi hulladékot, hanem észszerűen használhatják zöldségeikhez: Ilyen módon maguk is előállíthatják saját termesztésű zöldségeik számára a fontos tápanyagokat - és ezáltal növelik a terméshozamot. A komposztáló tökéletesen illeszkedik a modern kertbe. Az időjárásálló Zincalume diszkrét megjelenésű, ugyanakkor funkcionális helyet kínál a lenyírt fű, valamint a gyümölcs- és zöldséghulladék számára, amely minden további nélkül trágyaként használható a kerti és melegházi növények számára. Az ellenálló Zincalume , amely a szakemberek körében tökéletes kútépítési anyagként ismert, sok évig probléma nélkül ellenáll a bomlási folyamatoknak, így nincs szükség belső fóliára.
A rendkívüli anyag az intelligens formatervezéssel együtt további termékelőnyöket eredményez. Más komposztálókkal összehasonlítva a Vitavia modellekben például lényegesen kevesebb a páralecsapódás. A jó szellőzésnek köszönhetően megakadályozható a komposzt túlzott rothadása és ledőlése.
Az alsó részen egy eltávolítható oldalsó rész segíti a termékeny talaj eltávolítását. A visszahelyezett oldalsó panelt ezt követően négy stabil retesz rögzíti, amelyeket többszöri hozzáférés után is könnyen oda-vissza tud tolni. Az alumínium kompozit anyagból készült fedél elzárja a szagokat, és könnyen kezelhető az új komposzt hozzáadásánál. Az elemeket a szokásos Vitavia alumínium profilok kötik össze, amelyek az eloxálás révén védettek a rozsda és az időjárás ellen. A 99 cm x 99 cm x 87 cm méretek elegendő töltőtérfogatot biztosítanak 0,86 m3 komposzthoz.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Biogazdálkodásra alkalmas:Igen
Csomagolási mód:karton
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:20,7 kg
Magasság:87,2 cm
Szélesség:99,2 cm
Mélység:99,2 cm

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére