LED-es fényfüzér 720 melegfehér LED alkalmazás vezérléssel bel- és kültérre

Cikkszám 4653473

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kültéri fényfüzérek

Termékleírás

Cikkszám 4653473

Ez az innovatív, 720 melegfehér fényű LED-del ellátott beltéri és kültéri LED-es fényfüzér tökéletesen megfelel a téli és karácsonyi szezonhoz. Bekapcsolt Bluetooth mellett a fényfüzért kényelmesen vezérelheti az alkalmazáson keresztül. Ehhez egyszerűen töltse le az ingyenes alkalmazást okostelefonjára vagy táblagépére, és a transzformátoron feltüntetett QR-kód beolvasását követően megfelelően állítsa be. A fényfüzért ezután személyre szabhatja az alkalmazásban, vagyis nevet és például képet rendelhet a füzérhez.

A kívánt világítás funkció kiválasztása, a fény tompítása és a világítási idők beállítása egy időzítő segítségével szintén kényelmesen lehetséges az alkalmazásban. Továbbá egyszerre több fényfüzért is vezérelhet a termékcsaládból, ha az alkalmazásban létrehoz egy csoportot. Az alkalmazás elérhető mind Android, mind IOS operációs rendszerű eszközökhöz.

Fontos: Kérjük, ne a csomagoláson, hanem a transzformátoron található fényfüzér QR-kódot olvassa be. A termékkel kapcsolatos videó megtekintéséhez használhatja a csomagoláson található QR-kódot.

A LED-ekre alacsony hőtermelés, rendkívül csekély energiafogyasztás és hosszú élettartam jellemző.

Védelmi szint: IP44

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Technológia:LED
Fény színe:Melegfehér
Funkciók:Igen
Megvilágított terület hossza:1 190 cm
Etetőcső hossz:500 cm
Kábel színe:Zöld
Fények száma:720 Darab
Áramellátás:Hálózatról működik
Fények közti távolság:10 cm
Névleges feszültség:220 - 240 V
Típus:LED fényfüzérek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére