2021.01.20. 23:49


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LED-es fényfüzér dróttal 200 melegfehér LED-del ezüstszínű kábellel 690 cm

Cikkszám 4220471

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kültéri fényfüzérek

Termékleírás

Cikkszám 4220471

A drótos LED-es fényfüzér hangulatos hatást hoz létre a karácsonyi időszakban vagy egyéb ünnepi alkalmakkor. Csillámos fénycsóvaként ragyog, mely föntről lefele elágazik. Az ezüstszínű kábel még inkább kiemeli a csillogó megjelenést. A teljes hosszúsága 690 cm, amelyből 190 cm a megvilágított terület. A fényhatás optimális kihasználásához a füzért például falra, plafonra vagy korlátra lehet felerősíteni. Sokoldalú dekorációhoz használható, mind bel-, mind kültéren.

Modern világítástechnikája áramtakarékos
A fixen beépített LED-ek alig fogyasztanak áramot. Kevés hőt fejlesztenek, és sem UV sem infravörös sugárzást nem bocsátanak ki. Felkapcsolást követően késedelem nélkül magas fényhasznosítást kínálnak. A fénycsóva melegfehér fényét 200 LED biztosítja. Bekapcsolása az 500 cm hosszú tápkábel segítségével, a hálózathoz történő csatlakoztatással történik. A LED-ek alkalmazásának köszönhetően hosszú élettartam és energiahatékonyság jellemzi.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Technológia:LED
Fény színe:Melegfehér
Funkciók:Nem
Megvilágított terület hossza:190 cm
Etetőcső hossz:500 cm
Teljes hossz:690 cm
Kábel színe:Ezüst
Fények száma:200 Darab
Áramellátás:Hálózatról működik
Fények közti távolság:10 cm
Névleges feszültség:230 V
Típus:LED fényfüzérek*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:170 g
Magasság:190,0 cm
Szélesség:10 mm
Mélység:10 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére