LED-es jégeső fényfüzér 400 melegfehér LED-del 8 funkcióval bel- és kültérre

Cikkszám 4653499

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kültéri fényhálók és fényfüggönyök

Termékleírás

Cikkszám 4653499

A LED-es fényfüggöny dekoratív jégeső megjelenéssel bír, és hangulatos megvilágítást garantál a téli időszakban. Az előtetőre vagy az erkélyhez rögzítve gondoskodik a téli hatásról. A függöny beltéri használatra is alkalmas, például ablakdíszként vagy lépcsővilágításként. Összesen 400 LED-del van felszerelve, amelyeket különböző hosszúságú kábelekhez rögzítettek. A 12 m-es megvilágított területnek és az 5 m-es kábelhossznak köszönhetően nagyobb távolságok áthidalására alkalmas. A fénydekoráció kábelének színe fekete, teljes hossza 17 m.

Téli dekoráció fejlett technológiával
400 kiváló minőségű fényforrás takarékos LED technológiával. A LED-eket a hosszú élettartam és az alacsony hőtermelés mellett a csekély energiafogyasztás is jellemzi, amivel csökkentheti az energiaköltségeket. A fényforrások klasszikus melegfehér színe különösen kellemes a szemnek. A LED-es jégeső nyolc programozott világítás móddal rendelkezik, amelyet egyetlen gombnyomással beállíthat - a folyamatosan izzótól a szikrázón és a villogón keresztül egészen a hullám módig. A függöny működtetéséhez áramellátás szükséges. Ha az áramellátás megszakad, a beépített memória funkciónak köszönhetően az utoljára kiválasztott világítás mód kerül mentésre.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Technológia:LED
Fény színe:Melegfehér
Funkciók:Igen
Etetőcső hossz:500 cm
Teljes hossz:1 700 cm
Fények száma:400 Darab
Névleges feszültség:230 V
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:980 g
Magasság:40,0 cm
Szélesség:10 mm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére