2020.11.27. 3:07


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena NatureUp függőleges indulókészlet 9 növényhez

Cikkszám 4455861

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Kültéri kaspók

Termékleírás

Cikkszám 4455861

A Gardena NatureUp függőleges indulókészletet letisztult formatervezés jellemzi. A rendszer rugalmas, és a hideg falakat gyorsan és nagy erőfeszítések nélkül teszi igazi látványossággá virágok, fűszernövények és zöldségek segítségével. A virágtartókból álló, rugalmasan egymásba illeszthető rendszer időjárásálló műanyagból készült, modulárisan bővíthető, és az összeszerelés szerszám nélkül történik. A virágtartók állhatnak a padlón, vagy biztonságosan felakaszthatók a falra. A minden egyes virágtartóban elhelyezett vízelvezető rendszer gondoskodik arról, hogy ne képződjön pangó víz. A felesleges víz szabályozott módon kerül elvezetésre az edények közötti terekben, és a fenéklap gyűjtőtáljában gyűlik össze. Így a fal és a padló is tiszta marad, és nem jutnak át csírák és baktériumok az egyik növénytartó szintjéről a másikéra. Az optimális vízellátás érdekében a NatureUp a megfelelő öntözőkészletet választva opcionálisan öntözésvezérlő számítógéppel együtt is használható.

A készlet része:
- 3 db függőleges virágtartó
- 3 db fedél
- 1 db talplemez
- 12 db csatlakozó klipsz

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Szín:Szürke
Felület:Matt
Anyag:Műanyag
Forma:Téglány
UV-állóság:Igen
Időjárásállóság:Igen
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:3,17 kg

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére