Arras LED-es csíptetős lámpa bíborvörös

Cikkszám 1010107

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

LED-es asztali lámpák

Termékleírás

Cikkszám 1010107

A praktikus, rugalmasan hajlítható ARRAS asztali lámpa minden nappaliban és dolgozószobában szemet gyönyörködtető látványt kelt. Akár munkához az íróasztal lámpájaként, az ágy mellett az éjjeli szekrény lámpájaként vagy plusz fényforrásként használja: ha egyszer megfelelően helyezték el, az asztali lámpa csodás és hatásos fényről gondoskodik. Az ARRAS asztali lámpa titánszínű műanyagból készült. Ezenfelül a lámpa modern LED-es technológiával rendelkezik, amely magas fényminőségével és energiahatékonyságával emelkedik ki. A hagyományos halogén fényforrásokhoz képest akár az energiaköltségek 80%-a megtakarítható. Ezen túlmenően a LED-es fényforrások hosszú élettartamúak, kevesebb hőt termelnek, és kímélik a környezetet.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére