Frank asztali lámpa matt fekete

Cikkszám 4015137

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

LED-es asztali lámpák

Termékleírás

Cikkszám 4015137

A matt fekete FRANK asztali lámpa stílusos hatást kelt. Az asztali lámpa aranyszínű belseje hangulatos légkört teremt a helyiségben, és különböző környezetekben helyezhető el. Ha két azonos asztali lámpát helyez el a kanapé vagy az ágy két oldalán, azzal elegáns hatást és harmóniát érhet el a szobában. A másik lehetőség az, hogy a bejáratnál található komódon helyezi el a lámpát, ahol szép első benyomást kelt belépés után. A lakberendezésben divatos fekete és arany színek az asztali lámpán is visszaköszönnek. A fekete fém és a fekete-arany lámpabúra tökéletesen kombinálható további kiegészítőkkel. Az energiatakarékos világítás érdekében LED-es izzó használatát javasoljuk. Ezek optimális alternatívái a hagyományos halogénizzóknak, jó fényerősséget biztosítanak, és közben akár 80%-os energiamegtakarítást is elérhetünk velük. Emellett a LED-es izzók hosszú élettartama, alacsony hőtermelése és környezetbarát tulajdonságai is hasznos előnyt jelentenek.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére