Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Terméskő lépőkő Sino szürke 50 cm

Cikkszám 3352614

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Lépőkövek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 3352614

Az 50 cm átmérőjű Sino szürke terméskő lépőövet klasszikus stílusa és kiváló minőségi tulajdonságai jellemzik: tartósság, kopásállóság és magas nyomószilárdság. Minden terméskőből készült lépőkő egyedülálló natúrtermék, így színében és struktúrájában egyedi.

A fűrészelt, lángolt és tört lépőkő első osztályú jellemzői alapján kiválóan alkalmas arra, hogy kültéren kötetlen formákban lerakják - kiváltképp utak kialakítására alkalmas. Ennek megfelelően csúszásgátló, fagyálló és ellenálló. Jól kombinálható továbbá más termékekkel, például paliszádokkal, szegélykövekkel, teraszlapokkal is. Ezáltal teljesen saját elképzelései szerint alakíthatja ki kertjét, teraszát és útjait.

Lerakásánál ügyelni kell a vonatkozó lerakási előírások és tanácsok betartására.

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére