kemény bogyók

OBI magazin beltérre és kültérre

Ötlettől a megoldásig az OBI-val

A mint alapozástól, a Z mint zománcfestésig. Legyen szó akár kinti,  akár benti munkáról, vagy otthona megszépítéséről: az OBI magazin tippeket és trükköket, tanácsokat vagy lépésről-lépésre útmutatókat kínál, hogy inspirálja és támogassa Önt a következő barkácsprojektjében a ház és a kert körül.

Őszre és télre készülve: 6 tipp teraszokhoz és erkélyekhez
Adunk 6 tanácsot, hogyan teheti kényelmessé a szabadban töltött időt még a hidegebb napokon is, majd rakhat rendet a fagy beköszönte előtt a teraszon vagy az erkélyen.
Tovább
6 tipp téli grillezéshez
A téli grillezés a hideg ellenére is – vagy épp azért – kellemes élmény lehet. Tanácsainkból megtudhatja, milyen eszközökre van szüksége a hidegben grillezéshez.
Tovább
Gofrikészítés a grillsütőn: Interjú Marióval a téli grillezésről
Mario Steinle grillszakértő beszélt nekünk a tökéletes téli grillfelszerelésről, hasznos tippekről és trükkökről, valamint téli grillreceptekről.
Tovább
A ház környékének helyes kivilágítása
Ebben az útmutatóban bemutatjuk, hogyan tervezze meg jól a ház körüli világítást. Megtudhatja, milyen kültéri lámpákkal teheti vonzóvá a kertet, a teraszt és a bejáratot.
Tovább
Tűzrakó hely készítése grillhez és tűzrakó tálhoz
Egy saját készítésű tűzrakó hely kevés idő és anyag befektetésével építhető. Megmutatjuk lépésről lépésre, hogyan kell csinálni.
Tovább
Tűzrakó hely építése
Du träumst von einer Feuerstelle im Garten? In dieser Schritt-für-Schritt-Anleitung erfährst du, wie du dir selber eine baust – und welches Material du dafür benötigst.
Tovább
Tűzrakó hely kikövezése tűzrakó tál nélkül
A nyitott tűzrakó helyek a kertben dekoratívak és praktikusak. Olvassa el, hogyan tud néhány lépésben saját maga is tűzrakó helyet burkolni, tűztál használata nélkül.
Tovább
Kerti ülőpad készítése
Egy kerítéskőből épített paddal nem csak a kertet díszítheti, hanem praktikus tárolóhelyet is kialakíthat a tűzifa számára. Cikkünkből megtudhatja, hogyan készítheti el.
Tovább
Borítsa fénybe a kertjét
Cikkünkből megtudhatja, hogyan lehet a tűz fénye segítségével tökéletes hangulatot teremteni a kertben, és azt is, milyen óvintézkedésekről kell gondoskodnia mindehhez.
Tovább
Így hosszabbíthatja meg a kint töltött időt
Bár egyre hidegebb van odakint, az még nem ok arra, hogy ne menjünk ki a szabadba. Épp ellenkezőleg: a megfelelő kellékekkel igazán kellemes élmény lehet!
Tovább
Öntse ki és gyújtsa meg: Saját készítésű asztali kandalló betonból
Helyezze magát kényelembe saját készítésű asztali kandallója mellett. Útmutatónk segítségével megtudhatja, hogyan önthet asztali kandallót betonból, lépésről lépésre.
Tovább
Saját készítésű teamécseskályha: Kellemes meleg 5 lépésben
Ha az őszi idő ellenére továbbra is kellemes melegre vágyik odakint, akkor praktikus és dekoratív kiegészítőként ajánljuk a szabadban is használható teamécseskályhát.
Tovább

Kert – Ültetéstől a kert berendezéséig

Tervezze meg és rendezze be kertjét személyes elképzelései és igényei szerint. Oldalunkon tanácsokat, útmutatókat és ötleteket talál a szabadban töltött idő kényelmessé tételére. Fedezze fel teraszokról, erkélyekről, növényápolásról, kerítésekről és kerttervezésről szóló cikkeinket - kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Gartenhaus aus Glas mit vielen Kerzen und Leuchten bei Nacht.

Dekoráció - Ötletek kintre és bentre

A dekoráció gondoskodik otthona és kertje élettel telivé, kreatívvá és személyessé tételéről. Itt tippeket, ötleteket és inspirációt talál otthona egyedivé tételéhez.

Lakásdekoráció ágra akasztott üveg viharlámpásokkal és gyertyákkal.

Az OBI Hungary Retail Kft. a nem szak- és előírásszerű, az útmutatónak nem megfelelő szerelés, valamint a termék helytelen használata esetén semmilyen felelősséget nem vállal. Ez nem korlátozza az Ön törvényes jogait. A munka során ügyeljen a személyes biztonságra. Szükség esetén viseljen megfelelő védőfelszerelést. Az elektromos munkát csak szakképzett villanyszerelő végezheti a szakma szabályainak teljes körű figyelembe vétele mellett. Ha a megfelelő szabályokat nem ismeri, ne végezze el ezeket a munkákat. Minden részletben a legnagyobb pontosságra törekszünk.