2021.01.27. 8:36


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Halogén mennyezeti lámpa EEC: A

Cikkszám 3284718

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mennyezeti lámpák

Termékleírás

Cikkszám 3284718

A lakóhelyiségek ezzel a mennyezeti lámpával stílusosan és energiahatékonyan tehetők értékesebbé. A kiváló minőségű krómhatású megjelenés, valamint a felszerelt, víztiszta üvegrudak és a fényt különösen hatékonyan tükröző akrilkristályok alakítják ki a modern stílusjegyeket. Ez a világítótest nem csak kellemes környezetet teremt, hanem a tekintetet is magára vonzza a helyiségben.

A világítótest innovatív halogén-technológiával üzemel, amely kevés áram felhasználásával sok fényt szolgáltat. A fényforrást 5 db G9, 33 W-os halogén izzóval együtt szállítjuk.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:1,80 kg
Magasság:18,0 cm
Szélesség:30,0 cm
Mélység:30,0 cm

Adatlapok

További részletek

Energiahatékonysági osztály: A
A lámpa fényárama: 420 lumen (lm)
Teljesítményfelvétel: 33 watt (W)
Átlagos névleges élettartam: 1000 óra (h)
EU irányelv szerinti nyilatkozatok

Energiahatékonysági osztály
Az energiahatékonysági osztály skálája az A (nagyon hatékony) besorolástól a G (kevésbé hatékony) besorolásig terjed

A lámpa fényerőssége
A lámpa Lumen (lm) mértékegységgel kifejezett, a nevezett harmonizált szabvány 1. cikkelye 4. bekezdésében meghatározott vizsgálati eljárásokkal meghatározott fényerőssége.

Teljesítményfelvétel
A lámpa Watt (W) mértékegységgel kifejezett, a nevezett harmonizált szabvány 1. cikkelye 4. bekezdésében meghatározott vizsgálati eljárásokkal meghatározott bemeneti teljesítményfelvétele.

A lámpa közepes névleges élettartama
A lámpa óra (h) mértékegységgel kifejezett, a nevezett harmonizált szabvány 1. cikkelye 4. bekezdésében meghatározott vizsgálati eljárásokkal meghatározott közepes névleges élettartama.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére