2020.10.31. 6:04


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX digitális multiméter beépített LED-es zseblámpával

Cikkszám 3086170

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mérőeszközök és Fázisceruzák

Termékleírás

Cikkszám 3086170

A Testboy termékcsalád TB-2000 piros-fekete LUX-TOOLS digitális multimétere minden, elektromos telepítésben, szervizben és iparban történő univerzális felhasználáshoz szükséges funkcióval rendelkezik. 2,1"-os LC-kijelzővel rendelkezik az optimális leolvasáshoz. Az ellenállás mérése során egy hang szólal meg a figyelemfelhívás érdekében. Ha 15 percig nem használja, akkor a kijelző kikapcsol, így kímélve az elemeket. A beépített LED-es zseblámpa és az érintésmentes feszültségérzékelő a Testboy 2200 kiemelkedő tulajdonságai, melyek növelik a felhasználó biztonságát. A multiméter rendkívül kézreálló, az összes szabványos mérési tartománnyal rendelkezik, és törésálló ABS háza van. CAT III 300 V túlfeszültségi kategóriába tartozik, a kapacitás mérési tartománya pedig max. 20 mikrofarad. A maximális bemeneti feszültség 300 V AC/ DC (váltó- és egyenáram).

Tartalom
1 db mérővezeték, CAT III
1 db készenléti táska
2 db AAA elem

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:250 g
Magasság:14,0 cm
Szélesség:7,0 cm
Mélység:3,5 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére