Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

LUX Testboy TB Pocket multiméter

Cikkszám 3086378

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mérőeszközök és Fázisceruzák

Termékleírás

Cikkszám 3086378

A Testboy gyártmányú piros-fekete, kompakt LUX-TOOLS TB Pocket multiméterben egy nagy LCD kijelzős, digitális nagy teljesítményű multiméter rejtőzik. A kompakt kialakítás és az egyszerű kezelés a mérési tartomány automatikus kiválasztásával és az adattartási funkcióval ideális kísérőtárssá teszi.

CAT III 300 V túlfeszültség-kategóriájú. Diódavizsgálatok is végezhetők a készülékkel, átmenetvizsgálatnál 50 ohmnál kisebb ellenállás esetén egy jelzőhang szólal meg. Az üzemi hőmérséklettartomány 0 és 40 fok között van 75 százaléknál kisebb relatív páratartalom mellett. A frekvenciamérési tartomány 0 - 200 kHz, a kapacitásmérési tartomány 0 - 200 mikrofarad között van. A mérési tartomány kiválasztása a multiméternél automatikusan történik.

A csomag tartalmaz egy kompakt bőrtokot, valamint 2 db AAA elemet.

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:130 g
Magasság:11,9 cm
Szélesség:6,5 cm
Mélység:1,8 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére