Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Bosch Truvo digitális detektor max. felderítési mélység 70 mm

Cikkszám 4699120

  • Fém tárgyak és kábelek keresésére való detektor a biztonságos fúrás érdekében
  • Felismeri a vastartalmú fémeket, nem vastartalmú fémeket és az elektromos vezetékeket
  • A tapasztalatlan barkácsolók számára is alkalmas a LED-es lámparendszernek és az akusztikus figyelmeztető jelzésnek köszönhetően
  • Számos jelölő segédlet segíti a veszélyes hely megjelölését
  • Intuitív kezelés az egyszerű egygombos működtetésnek köszönhetően
Termékinformáció
 
16 990 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

A sorozat további termékei

Termékleírás

Cikkszám 4699120

A Bosch Truvo digitális detektor falban lévő fogadószerkezetek, csövek vagy elektromos vezetékek érzékelésére szolgál. Így győződhet meg arról, hogy hol fúrhat, például, ha képkeretet és lámpákat szeretne felhelyezni vagy polcokat felszerelni.

Fémek és vezetékek biztonságos meghatározása
A detektor elektromos vezetékeket és fém tárgyakat érzékel a falban vagy a padlóburkolat alatt. A detektor 7 cm-es mélységig érzékeli a vastartalmú fémeket, így biztonságosan végezhet fúrást vagy ütvefúrást. A nem vastartalmú fémeket 6 cm-es falvastagságig érzékeli, az elektromos vezetékeket pedig 5 cm-es mélységig.

Lámpás és figyelmeztető hangjelzésű kábeldetektor
Lámparendszer és figyelmeztető hang jelzi, hogy hol szabad fúrni és hol nem. A zöld fény azt jelenti, hogy a detektor semmit se talált. A sárga fény azt jelzi, hogy egy tárgy van a közelben, így a fúrás nem ajánlott. Ha a piros LED világít, akkor tilos a fúrás. Egy másik, folyamatos hang jelzi, hogy fémes tárgyat, például fogadószerkezet, talált. A hangjelzés nélküli pirosan villogó LED viszont azt jelzi, hogy vezetékek futnak itt.

Egyszerű használat a jelzési segédleteknek köszönhetően
Az egygombos kezelésnek és az automata kalibrálásnak köszönhetően a Truvo ideális kezdőmodell a detektortechnikában. A detektor automatikusan bekalibrálja magát, Ön pedig azonnal kezdheti a keresést. Kapcsolja be a nagy kapcsolóval, és mozgassa kb. háromszor minden irányban a falon a kereséshez. Így a Truvo felismeri az anyag elhelyezkedését és a mérési eredmények pontosabbak lesznek. Amikor a detektor riaszt, akkor a megtalált tárgy közvetlenül a LED-es négyzet alatt található. Ebben az esetben a fenti és oldalsó jelölő segédleteknek köszönhetően könnyen és gyorsan be lehet jelölni a veszélyes helyet.

Energiatakarékos üzemelés a mobil felhasználásért
A multidetektor három 1.5-V-LR03 típusú AAA-elemmel működik. Az energiamegtakarítás érdekében 10 perc után automatikusan lekapcsol a Bosch detektor. Így sokáig nem kell elemet cserélni benne. A mindössze 150 g-os súlya miatt hosszú munkavégzés alatt is alig észrevehető. A Soft Grip-nek köszönhetően a detektor biztosan áll a kézben és útközben is ideális.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Fémdetektor
Kivitel:Keresőműszerek*Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a használt elektromos, illetve elektronikus eszközöket, melyek kínálatunkban megtalálhatóak, vagy azokkal azonos jellegűek és funkciójúak, díjmentesen átvesszük.

A hulladékkezeléssel kapcsolatban további tájékoztatást az alábbi linken talál:

Hulladékkezelési útmutató

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:115 g
Magasság:14,0 cm
Szélesség:6,0 cm
Mélység:3,5 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére