2020.09.20. 22:09


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena teljesen automatikus erkélyláda-öntöző

Cikkszám 1808658

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Micro-Drip-rendszerek

Termékleírás

Cikkszám 1808658

A Gardena teljesen automatikus erkélyláda-öntöző automatikusan öntöz legfeljebb 6 m-nyi virágládát. A beépített időkapcsoló 13 fix programot tartalmaz, ezzel még távollétében is egyszerűen öntözheti virágládáit.
A vízvezetéktől pl. egy esővíztartályhoz történő közvetlen csatlakoztatással teheti függetlenné magát a virágláda öntözéshez.
Ha 6 m-nél több virágládát kell öntöznie, a készlet bővíthető.
A víztakarékos öntözéshez a Gardena erkélyláda-öntöző összekapcsolható a Gardena elektronikus esőérzékelővel (cikkszáma 589150) és talajnedvesség-érzékelővel (cikkszáma 997380).
A készlet tartalmaz 1 forgógombos transzformátort az öntözési program kiválasztására, 1 db 14 V-os kisfeszültségű szivattyút szennyfogó szűrővel, 25 sorcsepegtetőt (2 l/h) zárósapkával és tisztítótűvel, 10 m 4,6 mm-es (3/16") elosztócsövet és 15 csőtartót.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Csepegtető

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére