2020.12.06. 2:04


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Dremel Multi 7750-10 akkumulátoros multifunkciós szerszám

Cikkszám 3969060

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mini szerszámok

Termékleírás

Cikkszám 3969060

A Dremel Multi 7750-10 akkumulátoros multifunkciós szerszám segítségével valamennyi otthoni barkácsolási munka sikeresen elvégezhető. E kábel nélküli és sokoldalúan használható szerszám minden kül- és beltéri munka során segítséget nyújt. Precíziós munkákhoz - mint például csiszolás, tisztítás, polírozás, vágás/elválasztás, élezés és gravírozás - tökéletesen használható. Fedezze fel szerszáma újabb és újabb alkalmazási lehetőségeit! A szerszám segítségével a szűk és nehezen hozzáférhető helyeken is elvégezheti a korábban szinte lehetetlen munkákat. Az EZ Twist kupaknak köszönhetően a tartozékok a lehető legrövidebb idő alatt cserélhetők.

A barkács- és hobbimunkák gyors elvégzése érdekében a készülék fordulatszáma változtatható (8000/14 000/20 000 fordulat/perc). A tartozékok cseréjéhez további kulcsra nincs szükség.

A csomag tartalma:
- Dremel Multi 7750-10 akkumulátoros multifunkciós szerszám
- Töltőkészülék
- 4 darab polírozó korong felfogató tüskével
- Polírozó anyag
- 3 darab korund csiszolóhenger
- Korund köszörűkő

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmazási terület:Többfunkciós
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:420 g
Magasság:8,0 cm
Szélesség:30,0 cm
Mélység:7,0 cm

További részletek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére