Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Kludi Zenta konyhai csaptelep króm

Cikkszám 2767176

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mosdó csaptelepek

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 2767176

Kludi Zenta egykaros keverős mosogatótálca csaptelep: keverős csaptelep, DN 10, sárgarézből. Kivitele a következő: egykaros keverős mosogatótálca csaptelep, DN 10, forgatható kifolyóval, az elfordulási szög 360°. Ezenkívül tartalmaz egy 25 mm-es kerámia patront és egy zárt működtetőelemet. A működtetőelem kinyúlása 89 mm. M 24 x I gyöngyöztetővel. Zajviselkedése megfelel a DIN 4109 I. csoportjának, és nincs ellenőrzőjele. Átfolyási osztálya A (max. 0,15 l/s). Kinyúlása 195/211 mm. Az egykaros keverős csaptelep egy gyorsszerelő rendszerből áll, rugalmas G 3/8 csaptelep-csatlakoztató nyomótömlőkkel, DVGW (W543/KTW-A_W270) KIWA/CSTB/WRAS jóváhagyással, hossza 350 mm, kifolyómagassága 155/180 mm. Teljes magassága 228 mm. A működtetőelem fémből készül, és öntött kifolyóval rendelkezik. Zárt, PN 10-es ivóvíz-melegítőkhöz és átfolyó vízmelegítőkhöz használható.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére