Wenko 3D cápa lefolyódugó

Cikkszám 3628500

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Mosdó lefolyódugók

Termékleírás

Cikkszám 3628500

A Pluggy 3D cápa mosdó lefolyódugó különösen innovatív. Minden fürdőszobát és vendég WC-t vidámmá varázsol, és a kis tisztálkodók számára különleges mosakodási élményt szerez. A szokatlan mosdó lefolyódugó kiváló minőségű sárgaréz és műanyag anyagkeverékből készül.

A vicces Pluggy mosdó lefolyódugók színes mintázatukkal és frappáns idézeteikkel minden fürdőszobát felfrissítenek, és valamennyi vendég WC tetszetős díszeivé válnak. Lejárt az unalmas és színtelen dugók ideje. Az állítható magasságú mosdó lefolyódugók valamennyi szokványos lefolyóhoz illeszkednek. Egyszerűen cserélje ki a régit egy új Pluggy dugóra. Ezzel el is készült a fürdőszobai nedves vidámság!

Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:49 g
Magasság:11,6 cm
Szélesség:4,3 cm
Mélység:4,3 cm

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére