Marley Continental ereszcsatorna RG 125 réz 3 m

Cikkszám 2814341

  • PVC
  • Műanyag
  • Marley
  • RG 125
  • Könnyen szerelhető
  • 25
Termékinformáció
6 499 Ft
2 166 Ft / m
Mennyiségfüggő ár

Áfával növelt ár Áfa 27%, Plusz szállítási költség.

Segítünk a megfelelő mennyiséget meghatározni:

m

Mennyiség*:

Ár:

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

5 termék kapható

Termékleírás

Cikkszám 2814341

Marley ereszcsatorna-rendszer - a töléletes vízelvezető. Ennek jó okai vannak:
Az összeszerelés. Marley ereszcsatornákat összeragasztják vagy egyszerűen összepattintják. Erre Ön is képes!
A rendszer. Komplett megoldások minden tetőméretre és-formára, beleértve a speciális sarkokat zárt erkélyekhez, tetőablakokhoz, kerti pavilonokhoz stb.
Know-how. Alaposan kidolgozott részletekkel, pl. a nútereszték rendszer megakadályozza az ereszcsatorna ellenőrizetlen hossztágulását és az állítható eresztartókampók lehetővé teszik az eresz szintkülönbségének egyszerű beállítását.
Dizájn. Szép formájú, karmantyú nélküli lefolyócsatorna rendszer gondosan megmunkált átmenetekkel. Változatosság, széles színválasztékkal színválasztékkal a még szabadabb alkotói lehetőségek megteremtéséhez.
Extra. Ereszcsatorna-tuning, pl. Esővízgyűjtő elemek így ajándékba kapja a vizet!
Tartósság. Az ütésálló, hőmérsékleti, időjárási viszonyoknak és UV-hatásoknak ellenálló műanyag különösen hosszú élettartamú és roppant terhelhető. Erre 10 év garanciát vállalunk !
Innovatív. A Marley folyamatosan továbbfejleszti az ereszcsatorna-rendszereket - így azok mind könnyebben összeszerelhetőek, mind hosszabb élettartamúak lesznek és jobban megvédik otthonát az esővíz okozta károktól.
Ár. Végezzen összehasonlításokat! Egy műanyag ereszcsatorna sok tekintetben az olcsóbb megoldás.
Minőség. Made in Germany - hosszú élettartam, optimális minőség.
Vigye otthonát eresz alá: A Marley ereszcsatorna- rendszerek kiforrott profi megoldások a tető-vízelvezetés területén - kiváló minőségűek, egyszerűen összeszerelhetőek. A Marley ereszcsatornák a falak és alapok számára biztonságos és megbízható védelmet kínálnak az esővíz ellen..

Spedition
Fuvarozás szállítmányozóval
Az árucikk szállítási díja 10990 Ft.

A tételt egy szállítmányozó cég szállítja el Önnek 2-4 napon belül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy fuvarozóval eljuttatható termékek megrendelésénél alapvetően kiszállításkor, készpénzben kell fizetni. A csomagként valamint szállítmányozóval továbbítható árucikkek egyidejű megrendelése esetén a szállítási költségek eltérhetnek. A szállítási díj nem az árucikkek számán alapul, azt a legmagasabb szállítási költségű termék határozza meg ugyanazon megrendelésen belül.

A szállítmányozó a kézbesítést megelőzően kapcsolatba lép Önnel a szállítási időpont ismertetése érdekében. A kiszállítás alapvetően hétfőtől péntekig 8: 00-20: 00 óra között történik. A fuvarozó minden esetben csak a járdaszegélyig (gépjárművel járható terület) köteles eljuttatni a terméket.

Más vásárlók által vásárolt egyéb termékek

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

A felület mérete teljes csomagokra vonatkozik, az elvágott részek nem vehetők figyelembe. A felületszámítás a vágás nélküli maximális felülettel kalkulál.

Lap tetejére