Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Nordic kerti ház Victoria fehér-palaszürke 1400

Cikkszám 1045442

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Műanyag kerti házak

Termékleírás

Cikkszám 1045442

Lelje örömét 15 négyzetméternyi elegáns, szabad térben.
A földig érő, osztott ablakok hatszoros osztással és három méteres magassággal, a széles, dupla szárnyasajtók és a klasszikus pavilontető impozáns összképet kölcsönöznek ennek a kerti háznak, mely már első pillantásra is emlékeztet névrokonára, a 19. századi királynőre.
És a látszat nem csal: A Nordicline házaként a kis lakhely egy kiemelkedően stabil tetőt kínál, minthogy az esőcsatorna integrálva lett a tetőszerkezetbe. Így tető ellenáll a legerősebb szélnek, esőzésnek és havazásnak is. Emellett a szerkezeti szilárdság csökkenése nélkül befedhető más anyagokkal is, pl. üveggel vagy palalap utánzatú polikarbonáttal. Dupla üvegezés és fémerősítésű PVC váz gondoskodnak a kiváló szigetelésről, aminek köszönhetően télen is kényelembe helyezheti magát a Victoriaban egy szűk körű teázásra vagy egy társasjátékozásra.
Az alapfelszereltséghez tartozik egy duplaajtó többszörös reteszeléssel és alacsony alumíniumküszöbbel, két zárható ablak, a nyolcszögletű polikarbonáttető, valamint egy szerkezeti padlókeret.
A Nordicline házai esetében fennáll egy további opció, a tető befedése Deluxe üveggel, amit kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságain alapuló 0,9-es U értékével a gyártó különösen ajánl.
A termék adatai:
Alapterület: kb. 9,5 m
Szélesség: 3380 mm
Mélység: 3380 mm
Tetőgerinc-magasság: 2972 mm
Ereszcsatorna-magasság: 2000 mm
Ajtómagasság: 1876 mm
Keretvastagság: 58 mm
Polikarbonáttető vastagsága: 25 mm
Üvegtáblák vastagsága oldalt: 28 mm
Üvegtáblák vastagsága a tetőn: 24 mm

A gyártó javasolja, hogy a ház felépítését szakemberrel végeztessék el.

Hozzá való alapot tartozékaink között talál.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Padlózattal együtt:padlózat nélkül
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:800,0 kg
Magasság:2,97 m
Szélesség:3,38 m
Mélység:3,38 m

Az ábrán látható dekoráció nem része a terméknek és a szállítmánynak.

Fontos: Házhozszállítás esetén (melynek feltétele a szabad járdaszegély) a szállítást lehetőség szerint egy 38 tonnás tehergépkocsival kell megoldani.

Kérjük, tájékozódjon az illetékes hatóságnál, hogy szükséges-e építési engedély, vagy figyelembe kell-e venni bizonyos hóterhelést.

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére