Polisztirollemez, 0,5 cm, cseppmintás, átlátszó, 200 cm x 100 cm

Cikkszám 1481027

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Műanyag tetők

Termékleírás

Cikkszám 1481027

Sima és strukturált kivitelű polisztirollemezek az Ön kreatív ötleteihez. Megfelelő légkört teremtenek a belső térben. A lemezek rendkívül törésállóak, könnyen feldolgozhatóak, és nem töredeznek. Ezenfelül nagyfokú fényáteresztő képesség és nagyon jó hőállóság jellemzi őket.
Ezáltal a lemezek különösen térelválasztó elemekként, ajtóbetétként, bevilágító rendszer elemeiként, zuhanyozó elválasztó elemeiként, bútorok üvegezéseként, vitrinekben történő használatra, és sok másra alkalmasak.

+75 °C-ig hőálló
Kedvező árú

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alkalmazási terület:Hobbi & barkácsolás
Vastagság:5 mm-ig
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:9,2 kg
Magasság:2,00 m
Szélesség:100,0 cm
Mélység:5 mm

Útmutatók

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

A felület mérete teljes csomagokra vonatkozik, az elvágott részek nem vehetők figyelembe. A felületszámítás a vágás nélküli maximális felülettel kalkulál.

Lap tetejére