Freya 7600 melegház 6 mm-es légkamrás lemez alumínium

Cikkszám 1045251

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Termékleírás

Cikkszám 1045251

A Freya melegház a kert építészeti dísze. A nagyvonalú megjelenést a ferde tető, a széles frontoldal és a magas oldalfalak biztosítják. A modell két különböző méretben, 5,9, illetve 7,6 m alapterülettel, két üvegezési móddal, és két színben kapható: eloxált alumínium és porszórt antracit. Az üvegezés kb. 6 mm vastag légkamrás lemez (HKP). Ez védi a növényeket a túl erős napsugárzástól, gondoskodik a kiegyenlített hőmérsékletről, és a leeső ágakkal, ill. egyéb tárgyakkal szemben kevésbé érzékeny. Az enyhe lejtésű tető sok napfényt enged a melegházba. A légkamrás lemez optimalizálja a melegház szigetelő tulajdonságait, ami ajánlott, ha pl. télen is alkalmazni szeretné. A ferde tető kis magasságkülönbsége megfelelő magasságot biztosít az álláshoz, a magasra növő növényeknek pedig elegendő helyet a szabad növekedéshez. Az egy vagy két feltámasztható ablak otthonos hangulatot kölcsönöz a melegháznak. A könnyen nyitható, 1,22 m széles és 1,92 cm magas dupla tolóajtó kényelmes belépést, valamint jó szellőzést tesz lehetővé. Az esőcsatorna és a két esővíz-levezetőcső (H: 1,5 m, 32 mm) szintén az alapfelszereléshez tartozik. A 7600 modell lamellás ablakkal is rendelkezik. A váz keskeny alumíniumlécekből áll. Mivel az alumínium rendkívül stabil és ellenálló anyag, a finom lécek elegendő tartást biztosítanak hosszú távon. Így garantált a hosszan tartó öröm a melegházzal.

- Modern kialakítás
- Végig állva járható magasság
- 1 felállítható oldalablak teszi otthonosabbá
- Légkamrás lemez teszi lággyá a napfényt
- UV-stabilizált polikarbonát légkamrás lemez
- Nagy méretű dupla ajtó, lakathoz előkészítve
- 1 esőcsatorna, 2 esővíz-levezetőcső
- Eloxált alumínium a korrózió elleni tartós védelemért
-Szín: porszórt antracit
- Alapterület: kb. 5,9 m
- Eresz magassága: 1,69 m
- Lábazat mérete: 2,92 m x 2,58 m
- Ajtó mérete: 1,22 m x 1,92 m

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alapterület:7,6 m²
Fedés:Légkamrás lemez 6 mm
Szélesség:292 cm
Mélység (oldalnézet):258 cm
Anyag:Alumínium
Acél alapkeret:Tartozékként rendelhető
Ajtó:Kétszárnyú ajtóval
Az alap geometriája:Téglány
Tetőgerinc magassága:240 cm
Ajtó szabad szélessége:122 cm
Szín:Alumínium kék
Méretek és tömeg (nettó)
Magasság:2,40 m
Szélesség:2,92 m
Mélység:2,58 m

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

* A Gardena termékvásárláshoz kötött promóció szervezője a Husqvarna Magyarország Kft. (1044 Budapest, Ezred u. 1-3.). A Promócióhoz kapcsolódó adatrögzítést- és feldolgozást illetve a pénzvisszafizetéssel kapcsolatos feladatokat a Husqvarna Magyarország Kft látja el. A tájékoztatás nem teljes körű, bővebb információt és szabályzatot itt talál.

Lap tetejére