2020.02.24. 5:52


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Melegház Ida 3300 falhoz támaszkodó 4 mm-es légkamrás lemezekből antracit

Cikkszám 1045400

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Hasonló termékek

Termékleírás

Cikkszám 1045400

Az Ida 3300 melegház ideális balkonra vagy teraszra. A 3,3 m alapterületen szűkös helyviszonyok esetén is kényelmesen nevelheti dísznövényeit vagy fűszer- és gyógynövényeit. Az Ida 3300 növényház eloxált alumíniumból készült stabil vázszerkezetével valamint minőségi légkamrás lemezekből álló borításával győz meg. 4 mm-es légkamrás lemezek Az energiatakarékos, UV stabilizált légkamrás lemezek ütésállóak és nagymértékben törésbiztosak, emellett kiváló fényáteresztő tulajdonsággal bírnak. Gyűjtőlencse-hatás nélkül törik meg a fényt, ennek következményeképpen többnyire szükségtelenné válik a növények árnyékolása. A légkamrás lemezek fixálása gitt nélkül, rozsdamentes üvegrögzítő rugós kapcsokkal történik. Könnyen mozgatható tolóajtó és kitámasztható tetőablak Az Ida 3300 melegház egy golyóscsapágyazott, könnyűjárású tolóajtóval felszerelt. Az optimális szellőzés érdekében a gyárilag előállított tetőablak kitámasztható, ezzel hatékonyan elejét veheti a növényházában kialakuló hőtorlódásnak. Egyszerű összeszerelés Az Ida 3300 melegház felállításához nem lesz szüksége különösebb szakmai ügyességre. Az ábrákkal jól ellátott, áttekinthető összeszerelési útmutató a melegház felállítását lépésről-lépésre ismerteti. Kérjük, az összeszerelés során vegye figyelembe, hogy a növényház különállóan nem létesíthető, ezért szükségszerűen annak hátoldalát házfalnak vagy egy épített falnak kell alkotnia. Termékjellemzők: Kivitel: Ida 3300 Szerkezet: Anyag: - Tető: légkamrás lemezek UV stabilizált polikarbonátból, 4 mm lemezvastagság - Fal: légkamrás lemezek UV stabilizált polikarbonátból, 4 mm lemezvastagság Ajtó: 1 dupla tolóajtó Ablak: 1 tetőablak Méretek: - Oldalfalmagasság: 166 cm - Lábazat (sz x mé): 128 cm x 254 cm - Ajtó (ma x sz): 163 cm x 122 cm A képen látható tartozékok (polcok, asztalok), dekoráció és a növények valamint az ábrázolt acélalap nem képezik részét a csomagnak. A biztonságos derékszögűség és síkalapúság elérése érdekében ajánljuk a hozzávaló acélalap használatát.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Alapterület:
3,3 m²
Fedés:
Edzett biztonsági üveg
Szélesség:
193 cm
Mélység (oldalnézet):
132 cm
Anyag:
Alumínium
Acél alapkeret:
Tartozékként rendelhető
Ajtó:
Kétszárnyú ajtóval
Tetőgerinc magassága:
222 cm
Ajtó szabad szélessége:
122 cm

Méretek és tömeg (nettó)

Tömeg:
26,8 kg
Magasság:
2,22 m
Szélesség:
132,0 cm
Mélység:
2,55 m

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

Részvételi feltételek és további részletek: www.obi.hu/nyeremenyjatek.
A nyereményjáték 2020.03.31-ig tart.

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére