2020.09.19. 8:21


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vitavia Diana 11500 melegház 4 mm-es légkamrás lemez eloxált alumínium

Cikkszám 4149225

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Termékleírás

Cikkszám 4149225

A 4 mm-es légkamrás lemezekből álló, eloxált alumínium színárnyalatú Vitavia Diana 11500 melegház igazi üde színfolt, mely a mesés kelet hangulatát varázsolja kertjébe. Az elegáns és tetszetős formájú alumínium melegházban 11,5 m alapterületen termeszthet salátát, zöldségeket, fűszernövényeket, vagy gondozhatja egzotikus növényeit.

A stabil szerkezetű melegház üvegezése kiváló minőségű, jobbról és balról is zárt, 4 mm vastag, UV-stabilizált, légkamrás polikarbonátlemezekből készült. A légkamrás lemezek gyűjtőlencsehatás nélkül, lágyan törik meg a fényt, és jobb hőszigetelést biztosítanak.

4 tetőablak és esőcsatorna
A Diana melegház 4 tetőablakkal és esőcsatornákkal rendelkezik. A tetőablakok biztosítják az optimális levegő-utánpótlást és szellőzést, az esőcsatornák pedig felfogják az esővizet, és a külön kapható esővízlevezetőcső-készlet segítségével összegyűjtik azt.

Könnyen járó dupla tolóajtó
A légkamrás lemezekből készült Diana 11500 melegház elülső oldalán egy 1,22 m x 2 m (Sz x Ma) méretű dupla tolóajtó található. Ezenkívül az ajtó a ház biztonsága érdekében függőlakattal zárható.

Szerkezet és keret
A kiváló minőségű alumíniumszerkezet eloxált felületei tartós védelmet nyújtanak a korrózióval és a kopással szemben. Az üvegezés jobbról és balról zárt élei további stabilitást kölcsönöznek a légkamrás lemezeknek. A melegház rendkívüli tágassága és magassága optimális feltételeket teremt a bőséges terméshez és a magasra növő növények számára. A szerkezetre és a keretre 15 év, a légkamrás lemezekre pedig 10 év garancia jár kopás esetén.

Méretek
A légkamrás lemezből készült Diana 11500 melegház külső mérete 4,45 m x 2,64 m x 2,55 m (H x Sz x Ma), ereszmagassága 1,24 m, lábazatának mérete 2,54 m x 4,41 m (Sz × Mé).

A csomag tartalmaz 4 tetőablakot és az ereszcsatornákat.

A melegház tökéletesen sík és derékszögű felépítése érdekében ajánlott és hasznos lehet egy horganyzott, festett acéllemezből készült alapkeret használata.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alapterület:11,5 m²
Fedés:Légkamrás lemez 4 mm
Szélesség:263 cm
Mélység (oldalnézet):445 cm
Anyag:Alumínium
Acél alapkeret:Tartozékként rendelhető
Ajtó:Kétszárnyú ajtóval
Az alap geometriája:Téglány
Tetőgerinc magassága:255 cm
Ajtó szabad szélessége:122 cm
Szín:Alumínium
Fedőanyag:üreges lemezek
Fedőfalvastagság:4 mm-es üreges lemezek
Felállítási hely:Szabadon álló növényház
Bejárható:Bejárható
Ajtóküszöb:Nem akadálymentes
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:72,0 kg
Magasság:2,55 m
Szélesség:2,64 m
Mélység:4,45 m

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére