2020.10.20. 16:17


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vitavia Diana 8300 melegház 3 mm-es egyrétegű biztonsági üveg fekete

Cikkszám 4149126

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Termékleírás

Cikkszám 4149126

A 3 mm-es egyrétegű biztonsági üveggel ellátott, fekete színű Vitavia Diana 8300 melegház igazi üde színfolt, mely a mesés kelet hangulatát varázsolja kertjébe. Az elegáns és tetszetős formájú alumínium melegházban 8,3 m alapterületen termeszthet salátát, zöldségeket, fűszernövényeket, vagy gondozhatja egzotikus növényeit.

A stabil szerkezetű melegház üvegezése kiváló minőségű, edzett, fényáteresztő, 3 mm vastag egyrétegű biztonsági üvegből készült. Az íves táblák polikarbonátból készültek. Az edzett üveg klasszikus üveghatású, és ha esetleg eltörik, nem keletkeznek éles szilánkok, ráadásul a lehető legtöbb fényt engedi be.

2 tetőablak és esőcsatornák
A Diana melegház 2 tetőablakkal és esőcsatornákkal rendelkezik. A tetőablakok biztosítják az optimális levegő-utánpótlást és szellőzést, az esőcsatornák pedig felfogják az esővizet, és a külön kapható esővízlevezetőcső-készlet segítségével összegyűjtik azt.

Könnyen járó dupla tolóajtó
Az egyrétegű biztonsági üvegből készült Diana 8300 melegház elülső oldalán egy 1,22 m x 2 m (Sz x Ma) méretű dupla tolóajtó található. A tolóajtó a ház biztonsága érdekében függőlakattal zárható.

Szerkezet és keret
Az alumíniumprofilok porszórt felülete tartós védelmet nyújt a korrózióval és a kopással szemben. A melegház rendkívüli tágassága és magassága optimális feltételeket teremt a bőséges terméshez és a magasra növő növények számára. A szerkezetre és a keretre 15 év garancia jár.

Méretek
Az egyrétegű biztonsági üvegből készült Diana 8300 melegház külső mérete 3,21 m x 2,64 m x 2,55 m (H x Sz x Ma), ereszmagassága 1,24 m, lábazatának mérete 2,54 m x 3,17 m (Sz × Mé).

A csomag tartalmaz 2 tetőablakot és az ereszcsatornákat.

A melegház tökéletesen sík és derékszögű felépítése érdekében ajánlott és hasznos lehet egy horganyzott, festett acéllemezből készült alapkeret használata.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alapterület:8,3 m²
Szélesség:263 cm
Mélység (oldalnézet):321 cm
Anyag:Alumínium
Acél alapkeret:Tartozékként rendelhető
Ajtó:Kétszárnyú ajtóval
Az alap geometriája:Téglány
Tetőgerinc magassága:255 cm
Ajtó szabad szélessége:122 cm
Szín:Fekete
Fedőanyag:üreges lemezek
Fedőfalvastagság:4 mm-es üreges lemezek
Felállítási hely:Szabadon álló növényház
Bejárható:Bejárható
Ajtóküszöb:Nem akadálymentes
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:234,6 kg
Magasság:2,55 m
Szélesség:2,64 m
Mélység:3,21 m

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére