2021.01.18. 23:46


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vitavia Ida 7800 falhoz támaszkodó melegház 6 mm-es légkamrás lemez fényes

Cikkszám 4147849

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Termékleírás

Cikkszám 4147849

A 6 mm-es légkamrás lemezekből álló Vitavia Ida 7800 melegház kiválóan alkalmas a teraszra. A 7,8 m -es alapterületen kényelmesen gondozhatja dísznövényeit, fűszernövényeit vagy zöldségeit. Az Ida 7800 melegház eloxált alumíniumból készült stabil vázával, valamint kiváló minőségű légkamrás lemezekből álló borításával hódít.

Törésbiztos és fényáteresztő
Az energiatakarékos és UV-stabilizált légkamrás lemezek ütésállóak és rendkívül törésbiztosak, ezenkívül nagy mértékben fényáteresztők is. A 6 mm vastag légkamrás lemezek gyűjtőlencse-hatás nélkül törik meg a fényt, így a legtöbb esetben nem kell foglalkoznia a növények árnyékolásával. A légkamrás lemezek rögzítése gitt nélkül, rozsdamentes üvegező rugós kapcsokkal történik.

Ideális előfeltételek
A melegház egy golyóscsapágyazott, könnyen járó tolóajtóval van felszerelve. Az optimális szellőztetéshez felállítható a gyárilag szállított tetőablak, így hatékonyan megakadályozható a hőtorlódás a melegházban.

Egyszerű összeszerelés
Az Ida 7800 melegház felállításához nincs szükség nagy szakmai ügyességre. Az ábrákkal jól ellátott és áttekinthető szerelési utasítás lépésről lépésre magyarázza el a melegház összeszerelését. A szerelés során vegye figyelembe, hogy a melegházat nem lehet szabadon állva felállítani, a hátfalat a ház falának vagy egy fix falnak kell támasztani.

Az ábrázolt tartozékok (polcok, asztalok), dekorációk és növények, valamint az ábrázolt acélalapzat nem részei a csomagnak. A biztonságos derékszögűség és síklapúság eléréséhez a megfelelő acélalapzat (cikkszám: 2017127) használatát javasoljuk.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alapterület:7,8 m²
Fedés:Légkamrás lemez 6 mm
Szélesség:387 cm
Mélység (oldalnézet):201 cm
Anyag:Alumínium
Acél alapkeret:Tartozékként rendelhető
Ajtó:Kétszárnyú ajtóval
Az alap geometriája:Téglány
Tetőgerinc magassága:221 cm
Ajtó szabad szélessége:122 cm
Szín:Alumínium
Fedőanyag:üreges lemezek
Fedőfalvastagság:6 mm-es üreges lemezek
Felállítási hely:Fal melletti növényház
Bejárható:Bejárható
Ajtóküszöb:Nem akadálymentes
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:55,6 kg
Magasság:2,21 m
Szélesség:3,87 m
Mélység:2,01 m

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére