2020.08.15. 3:58


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Vitavia Ida 7800 melegház 4 mm-es légkamrás lemez antracit

Cikkszám 4147864

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Növényházak

Sajnálatos módon előfordulhatnak késések a házhoz szállítások esetén.

Termékleírás

Cikkszám 4147864

A 4 mm-es légkamrás lemezekből készült, antracitszínű Vitavia Ida 7800 melegház a kiegyenesedett testhelyzetet lehetővé tevő belmagasságából és kicsi alapterületéből adódóan az ideális falhoz támaszkodó melegház, ha az előkertben, a teraszon vagy az erkélyen szeretne növényeket termeszteni. A 7,8 m -es alapterületen termelhet salátát, zöldségeket, fűszernövényeket, vagy gondozhatja egzotikus növényeit. A stabil szerkezetű melegház üvegezése kiváló minőségű, jobbról és balról is zárt, 4 mm vastag, UV-stabilizált, légkamrás polikarbonátlemezekből készült. A légkamrás lemezek gyűjtőlencsehatás nélkül, lágyan törik meg a fényt, és jobb hőszigetelést biztosítanak.

2 tetőablak és egy esőcsatorna 2 esővíz-levezetőcsővel
A légkamrás lemezből készült Ida 7800 melegház 2 tetőablakkal és egy esőcsatornával rendelkezik, melyhez 2 darab, egyenként 1,47 m hosszú és 32 mm átmérőjű esővíz-levezetőcső tartozik. A tetőablakok biztosítják az optimális levegő-utánpótlást és szellőzést, az esőcsatorna pedig felfogja az esővizet, és a két cső segítségével elvezeti azt.

Könnyen járó dupla tolóajtó
A melegház elülső oldalán egy 1,22 m x 1,63 m (Sz x Ma) méretű dupla tolóajtó található. A tolóajtó a ház biztonsága érdekében rendelkezik függőlakat használatára alkalmas szerkezettel.

Szerkezet és keret
Az alumíniumprofilok porszórt felülete tartós védelmet nyújt a korrózióval és a kopással szemben. A légkamrás lemezek a tetőnél 6 mm vastagok, az oldalfalak pedig 4 mm vastag légkamrás lemezekből állnak. Az Ida melegházat hátfalhoz is hozzá kell erősíteni. A szerkezetre és a keretre 15 év, a légkamrás lemezekre pedig 10 év garancia jár kopás esetén.

Méretek
A légkamrás lemezekből készült 7800 melegház külső mérete 2,01 m x 3,87 m x 2,21 m (H x Sz x Ma), ereszmagassága 1,69 m, lábazatának mérete 1,9 m x 3,79 m (H × Sz).

A csomag tartalmazza a 2 tetőablakot és egy ereszcsatornát 2 esővíz-levezetőcsővel.

Az Ida sorozat erkélyre, ill. teraszra tervezett melegházait nem lehet szabadon állva felállítani. Hátfalként egy házfal vagy egy stabil fal szükséges.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Alapterület:7,8 m²
Fedés:Légkamrás lemez 4 mm
Szélesség:386 cm
Mélység (oldalnézet):201 cm
Anyag:Alumínium
Acél alapkeret:Tartozékként rendelhető
Ajtó:Kétszárnyú ajtóval
Az alap geometriája:4 szögű
Tetőgerinc magassága:221 cm
Ajtó szabad szélessége:122 cm
Szín:Antracitszürke
Fedőanyag:üreges lemezek
Fedőfalvastagság:4 mm-es üreges lemezek
Felállítási hely:Fal melletti növényház
Bejárható:Bejárható
Ajtóküszöb:Nem akadálymentes
Méretek és tömeg (nettó)
Tömeg:53,0 kg
Magasság:2,21 m
Szélesség:3,87 m
Mélység:2,01 m

Hasonló Kategóriák

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére