2018.11.19. 14:48
Az én áruházam
Budapest, Fogarasi út
1148 Budapest
Fogarasi út 28-54.
A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Gardena programozóegység

Cikkszám 1498435
  • Automatikus, időtakarékos öntözés
  • Sokoldalú öntözési lehetőség
  • Tetszőlegesen bővíthető és vezeték nélkül vezérelhető
Termékinformáció
 

Áfával növelt ár Áfa 27%

Termékleírás

Cikkszám 1498435

A Gardena programozóegységgel automatikusan lehet vezérelni az öntözőrendszereket vagy nagyobb sprinkler-berendezéseket, és kiválóan alkalmas olyan helyeken, ahol nincs elektromos áram. Különösen ott használható, ahol a vízmennyiség nem elegendő a teljes, több öntözőrendszerből álló öntözőmű egyszerre történő üzemeltetésére.
Az egyes, különböző vízigényű veteményzónák esetén is a Gardena programozóegység strangonként szabályozza az egyedi öntözési intervallumokat, és gondoskodik az egyedi és optimális öntözésről.
A Gardena programozóegység a Gardena vezérlő-alkatrészeket (cikkszám 183964) programozza be.
Az adatátvitel a vezérlőelemekről a feltűzésük után gombnyomással történik. A sikeres programozás után a vezérlőegységeket felhelyezik a Gardena 9 V-os öntözőszelepre (cikkszáma 178031), és vezérlik a megfelelő időprogram adataival.
Naponta max. 6 öntözési tevékenységet lehet kiválasztani. Az öntözési napok egyedileg programozhatók, az öntözés időtartama állítható 1 perc és 9 óra 59 perc között.
Az üzemeltetéshez egy 9 V-os alkáli elemre van szükség (nem szállítjuk). Egy elem körülbelül egy éven át teszi lehetővé a biztonságos üzemeltetést.

Müszaki adatok

Termékjellemzők

Típus:
Elektromos

Értékelések (0)

Erről a termékről még nem készült értékelés.

Legyen Ön az első! Írjon értékelést erről a termékről, ossza meg tapasztalatait velünk és a többi OBI vásárlóval!

„Mondja el nekünk véleményét!“

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak euróban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére