2021.01.18. 22:00


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

LUX Classic kerti szórófejkészlet 4 részes

Cikkszám 4241121
  • Öntözéshez, vízzel való permetezéshez vagy tisztításhoz is ideális
  • 6 sugárfajta közül választhat a különböző feladatokhoz
  • Minden szokványos vízcsatlakozó rendszerrel kompatibilis
Termékinformáció
 
3 199 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4241121

A LUX-TOOLS Classic kerti szórófejkészlettel könnyedén és gyorsan, kézzel elvégezheti az ágyás vagy a gyep egész felületre kiterjedő öntözését. A szórófej lágy öntözéshez, valamint leöblítéshez és tisztításhoz is használható. A tömlőre rögzítve kell a vízrendszerre csatlakoztatni. Különböző sugárfajták, hogy minden feladat megoldható legyen Az igényektől függően hat különböző sugárfajta közül választhat. Az egyes sugárfajták között forgatással választhat. Például lágy, szórt ködöt választhat a kíméletes öntözéshez vagy pontszerű, erős vízsugarat a tisztításhoz. A szórófej erős műanyagból készült, és hosszú élettartam jellemzi. A csomag tartalmaz egy vízmegállítóval ellátott, valamint egy vízmegállító nélküli tömlőidomot is. A csatlakoztatott eszköz, például kerti szórófej leoldásakor a vízmegállító megakadályozza, hogy továbbra is víz lépjen ki a tömlőből. A csomagban található csapidom mind a 24,1 mm-es (G 3/4), mind a 30,3 mm-es (G 1) kerti csapokhoz illik. A kerti szórófejkészlet minden szokványos vízcsatlakozó rendszerrel kompatibilis.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Típus:Locsolópisztolyok
Anyag:Műanyag
Átmérő:1/2"

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére