2020.11.23. 20:06


A közölt adatok a kiválasztott áruházra vonatkoznak a megjelenítés, illetve a nyomtatás időpontjában. Változásokért nem vállalunk felelősséget.

Bambusz orchidea kétszárú különböző színekben cserépátmérő: kb. 12 cm Dendrobium

Cikkszám 4142105
  • Kétszárú
  • Fehér, rózsaszín vagy sárga színben kapható
  • Hosszan virágzó
Termékinformáció
 
5 499 Ft

Áfával növelt ár Áfa 27%

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

Kizárólag az áruházban rendelhető meg.

Termékleírás

Cikkszám 4142105

A bambusz orchidea (Dendrobium) az orchideák családjába tartozó faj, és a ugyanolyan szükségletei vannak, mint a lepkeorchideáknak. Az orchideák világos ablakpárkányokon nőnek és virágzanak a legjobban, ahol nem éri őket közvetlen déli napsütés. A sötét napokon a bimbóképződés kiegészítő mesterséges világítással segíthető elő. Nyáron nagy páratartalom és 22 °C körüli nappali hőmérséklet esetén érzik legjobban magukat. Télen inkább a hideget szeretik, 5-13 °C az ideális ebben az időszakban. A fűtés miatt száraz levegő esetén és forró napokon reggelente permetezze be némi vízzel a léggyökereket. Általában elegendő a heti öntözés, de minél melegebb és világosabb helyen vannak, az orchideák annál több vizet igényelnek. A pangó víz elkerülése érdekében az öntözés után fél órával öntse ki a felesleges vizet a cserépből. Alternatív megoldásként az úgynevezett vízbe merítéses módszert is használhatja. Négyhetente tápoldatozza kereskedelmi forgalomban kapható orchidea-tápoldat gyenge koncentrációjával.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Illat:Nem
Cserépméret:12 cm
Aktuális növénymagasság:30 - 50 cm
Aktuális növénymagasság:45 cm
Készlet:Nem

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére