Termékkínálat

Szolgáltatások

Create! by OBI
Hozzon létre valami egyedit! Praktikus bútorok és kiegészítők modern dizájnban – készítse el saját kezűleg! Mi biztosítjuk a hozzávalókat.
Create! by OBI weboldalra

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Bambusz orchidea kompozíció karácsonyi kerámiában, cserépátmérő: kb. 13 cm

Cikkszám 3958477

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Orchideák

Termékleírás

Cikkszám 3958477

A kompozíció egy bambusz orchideából áll fehér vagy piros kerámiában. A kerámiák és a virágok színárnyalata azonos, egy csillaggal és egy "XMAS" felirattal díszítették őket. Ez a modern kompozíció korszerűje alternatívája a hagyományos karácsonyi asztali díszeknek.

A bambusz orchideák egzotikus hangulatot teremtenek, virágaik látványosak. Az orchideák egy világos ablakpárkányon növekednek és virágzanak a legjobban, közvetlen déli napsütés azonban ne érje őket. Amikor a fűtés miatt száraz a levegő, valamint forró napokon reggel permetezze be némi vízzel a léggyökereket. Heti egy öntözés általában elegendő számára. Legjobb, ha vízbe mártjuk a bambusz orchideát. Akkor kell vízbe mártani, amikor száraz a gyökérbojt. A talaj azonban ne száradjon ki teljesen. A fényben szegény évszakban (nyugalmi időszak) kevesebbet öntözze/mártsa vízbe, és az az ideális, ha hűvösebb helyet (5 - 13 °C) választ számára. Ez elősegíti a bimbók képződését.
Négyhetente tápoldatozza kereskedelmi forgalomban kapható orchidea-tápoldat gyenge koncentrációjával.

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére