Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.

Az Ön webböngészője elavult. Frissítse böngészőjét a nagyobb biztonság, sebesség és élmény érdekében!

Bambusz orchidea "Sa-Nook" egyszárú Dendrobium

Cikkszám 4210415

Az OBI áruházban Budapest, Fogarasi út

nem elérhető

Orchideák

Termékleírás

Cikkszám 4210415

A "Sa-Nook" bambusz orchidea (Dendrobium) egy feltűnő szépségű orchidea, melynek virágai kissé a lepkeorchideára emlékeztetnek. A "Sa-Nook" főként virágainak színe és hosszú virágzása miatt különleges. Az orchideák világos ablakpárkányokon nőnek és virágzanak a legjobban, ahol nem éri őket közvetlen déli napsütés. A meleg hőmérsékleteket kedvelik, és nem igényelnek nyugalmi időszakot. A bambusz orchideát ideális esetben hetente vagy kéthetente kell vízbe meríteni. Akkor kell vízbe mártani, amikor száraz a gyökérbojt. Négyhetente tápoldatozza kereskedelmi forgalomban kapható orchidea-tápoldat gyenge koncentrációjával.

Müszaki adatok

Termékjellemzők
Illat:Nem
Cserépméret:11 cm
Aktuális növénymagasság:50 - 70 cm

A terméket ábrázoló kép a növény fejlődésének egy lehetséges példáját mutatja be. Kérjük, vegye figyelembe a termékleírásban adott tájékoztatást.

A növények fogyasztásra nem alkalmasak.

A termék rendelkezésre állása adott esetben eltérhet az adott áruházban a szállítási információban megjelölt adatoktól!

A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam" címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.
A megadott árak forintban értendőek és tartalmazzák a törvényben előírt mértékű áfát.
JVÁ= a gyártó által javasolt fogyasztói ár

Lap tetejére